Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τις σουπιές και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Προσθέτουμε τα 70 ml από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 8-9 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν οι σουπιές και να μαλακώσει το κρεμμύδι.
Αλατοπιπερώνουμε.
Σβήνουμε με το ούζο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, τον δυόσμο και αφήνουμε το φαγητό σκεπασμένο για 5 λεπτά, μέχρι να το σερβίρουμε.