ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

[Υλικά]
450 γρ. καραβίδες ξεφλουδισμένες, μόνο τις ουρές ● 1/4 φλιτζανιού βούτυρο ή μαργαρίνη ● 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη ● 1 κουταλιά φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο ● 3 κουταλιές λευκό κρασί ξηρό ● 1 πρέζα κόκκινο πιπέρι

 

[Διαδικασία]
1. Σοτάρουμε στο βούτυρο ελαφρώς το σκόρδο και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το κόκκινο πιπέρι.
2. Ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
3. Ψήνουμε τις καραβίδες στο γκριλ ή στα κάρβουνα για 10-12 λεπτά.
4. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος τις αλείφουμε με τη σάλτσα και τις γυρίζουμε συχνά για να ψηθούν ομοιόμορφα