ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΔΙΒΑΡΙΣΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΔΙΒΑΡΙΣΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

Μαγειρέψτε τη διβαρίσια τσιπούρα ακολουθώντας βήμα βήμα τις οδηγίες του Γρηγόρη Λόη 

 

 

Δείτε παρακάτω τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε τις τσιπούρες ψητές σε λιγότερο από 35 λεπτά. Το μυστικό είναι ότι γεμίζεις την κοιλιά του ψαριού με μερικά από τα πιο απλά αλλά υπέροχα στη γεύση υλικά. 
[υλικά]
[2 τσιπούρες,1 κ.σ. μαλακό βούτυρο, 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, 1 κ.σ. δεντρολίβανο, 1 κ.σ. θυμάρι, αλάτι και πιπέρι, 1 λεμόνι κομμένο σε φέτες, ελαιόλαδο]
[διαδικασία]
1. Zητήστε μας να σας καθαρίσουμε τις τσιπούρες. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Ανακατέψτε σε ένα μπολάκι το βούτυρο, τις 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες, το θυμάρι, το δεντρολίβανο. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι στα ψάρια σας.
2. Βάλτε το μείγμα του βουτύρου μέσα στις κοιλιές των ψαριών σας. Βάλτε και μερικές φέτες λεμονιού. Ρίξτε από πάνω λίγο ελαιόλαδο και αλάτι και βάλτε στον φούρνο. Κάντε και 2-3 χαρακιές με ένα μαχαίρι στην πέτσα των ψαριών.
3. Ψήστε για 20-25 λεπτά. Τα ψάρια σας είναι έτοιμα για φάγωμα.
4. Σερβίρετε με μερικά στικς γλυκοπατάτας.