ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΑΣ
Πώς σερβίρουμε τα μαρινάτα από σαφρίδι, γαύρο, κολιό και σαρδέλα:
-
Ως ουζομεζέ με τουρσιά.
-
Σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού με φέτες αβοκάντο και σε μπουκιές κριθαροκουλούρας για ντάκο, με κάππαρη.
-
Σε σαλάτα με πρασινάδες, ξινόμηλο και σέλερι, σε σαλάτα του Καίσαρα ή Νισουάζ.
-
Σε πίτσα με ελιές, μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό.
-
Σε μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας, ελιές και κάππαρη (τον ρίχνουμε στο τέλος).
-
Σε σάντουιτς με ντομάτα και μαγιονέζα.
-
Μαζί με όλα τα όσπρια και τα λαδερά.
-
Σε πατατοσαλάτες, με σουσάμι