ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΑΣ

ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΤΑ ΜΑΣ

Πώς σερβίρουμε τα μαρινάτα από σαφρίδι, γαύρο, κολιό και σαρδέλα: 

 

  • Ως ουζομεζέ με τουρσιά.
  • Σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού με φέτες αβοκάντο και σε μπουκιές κριθαροκουλούρας για ντάκο, με κάππαρη.
  • Σε σαλάτα με πρασινάδες, ξινόμηλο και σέλερι, σε σαλάτα του Καίσαρα ή Νισουάζ.
  • Σε πίτσα με ελιές, μοτσαρέλα και φρέσκο βασιλικό.
  • Σε μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας, ελιές και κάππαρη (τον ρίχνουμε στο τέλος).
  • Σε σάντουιτς με ντομάτα και μαγιονέζα.
  • Μαζί με όλα τα όσπρια και τα λαδερά.
  • Σε πατατοσαλάτες, με σουσάμι