ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΟΜΟΥ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Ένα νόστιμο ορεκτικό για 6-8 άτομα
[Υλικά για 2 ταρτάρ]
Για το ταρτάρ σολομού:
200 γρ. σολομός, ξεκοκαλισμένος, χωρίς δέρμα και κομμένος σε μικρά κυβάκια * 6 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα * 1 ½ κ.σ. κάπαρη, ξεπλυμένη * 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα * 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon * 1 κ.γ. Worcestershire sauce * 1 κ.σ. ελαιόλαδο * ½ λεμόνι, τον χυμό * 1 κ.γ. άνηθο ψιλοκομμένο* 1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Για τη βάση της σαλάτας αβοκάντο:
1 ώριμο αβοκάντο , κομμένο σε μικρούς κύβους * 1 φρέσκο αγγουράκι, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες * 1 κ.σ. αμύγδαλα * 1 κ.σ. λευκό ξίδι μπαλσάμικο * Αλάτι, πιπέρι