ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΑΡΙΔΑΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΓΑΡΙΔΑΣ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

 

[υλικά]
16 γαρίδες ● 1 αβοκάντο 1 λάιμ  2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο  ροζ πιπέρι για γεύση

 

[βήματα]
1. Καθαρίστε τις γαρίδες κι αφαιρέστε τo κεφάλι, το καβούκι και το περίβλημα.
2. Κόψτε το αβοκάντο οριζόντια. Στη συνέχεια αφαιρέστε τον πολτό μαζεύοντάς τον με ένα κουτάλι. Κόψτε τον σε φέτες.
3. Περάστε τις γαρίδες και τις φέτες αβοκάντο εναλλάξ σε κάθε σουβλάκι.
4. Ψήστε τα για λίγο και από τις δύο πλευρές σε ζεστό τηγάνι.
5. Ανακατέψτε το χυμό λάιμ με το ροζ πιπέρι και το ελαιόλαδο.
6. Σερβίρετε τα σουβλάκια με τη μαρινάδα λάιμ.