ΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΣΕ 5 ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Το αυγοτάραχο Μεσολογγίου καταλαμβάνει περίοπτη θέση στις γαστρονομικές συνήθειες των ντόπιων. Είναι εκλεκτή λιχουδιά με πλούσια, βελούδινη γεύση, που κορυφώνεται με μια θαλασσινή επίγευση.
Συγκαταλέγεται στα κορυφαία προϊόντα του πλανήτη και εμπνέει κορυφαίους σεφ. Mπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέροχα και σε διάφορες συνταγές όπως σπαγγέτι, ριζότο και σαλάτες. Συνήθως, σερβίρεται σε λεπτές φέτες, σκέτο ή σε λεπτές φέτες ψωμιού και αποτελεί εξαιρετικό μεζέ.
Πόσοι όμως ξέρουν πως τρώγεται το αυγοτάραχο σωστά; Ακολουθείστε βήμα βήμα τις οδηγίες και θα τα καταφέρετε τέλεια.